dilluns, 22 de juny del 2009

2n dinar de preparació: arriba en Víctor!!!

Bé, aquest cop la Pili (Cobo), l'Anna (Ramis), amb l'absència a darrera hora de la Rosa (Castañer) -em vam trobar a faltar però la família és la família...- i qui va narrant ens vam trobar amb en Víctor Macua!!!
La veritat és que una mica més i no ens trobem, o no ens troba. Segons la Pili li havia indicat perfetctament: Llibreria Laie, tocant a Casp. Bé, en Víctor va arribar quan ja no hi comptàvem després de passejar el carrer Casp de Passeig de Gràcia a Sant Joan (sic). Finalment va veure: "A ver, llibreria Laie, hala, restaurant, será aquí...". I ho era...!
Bé, la veritat és que el bon humor i les ganes de compartir després d'aquest temps sense veure'ns va acompanyar-nos durant tot el dinar (bon dinar, per cert).
Vam quedar a tornar a trobar-nos el dimecres 9 de setembre a la Laie (tot i que alguna Pili maliciosa proposava canviar de lloc, doncs aquest ara en Víctor ja se'l sabia i seria massa fàcil...). Hora: dues de la tarda.
Mentrestant vam començar a fer llista de noms que el Víctor ens ajudarà a completar amb el llistat de la classe l'any 1982 (dC, naturalment).
També vam repassar noms de mestres nostres amb qui encara podríem contactar i seria interessant també convidar.
En el wiki anirem penjant els noms i les confirmacions que vagin sorgint. I aquí hi podeu anar posant els comentaris que hi creieu convenients.
La data del sopar ja es mou entre els divendres 16 o 23 d'octubre de 2009, a acabar de concretar...
Bon profit a tothom (i a totdona, que de moment, d'homes... pocs, que ja era això Blanquerna, oi?).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada